Ruim assortiment vers vlees
Slagerij Adriaenssen in Gierle is voor heel wat tavernes, restaurants, frituren, broodjeszaken en traiteurs een betrouwbare leverancier voor charcuterie en vers vlees. In Gierle en omstreken kunt u bovendien ook gebruik maken van de nagenoeg oneindige mogelijkheden van deze beenhouwerij en traiteur voor het organiseren van een barbecue, koud en warm buffet, receptie of ontbijt. Heeft u vragen of wenst u een bestelling voor vers vlees te plaatsen? Kom dan even langs of neem contact op via de contactpagina.
Dagelijkse leveringen aan horeca
Bij Slagerij Adriaenssen kunt u dagelijks terecht voor de levering van:
- Vers vlees: stoofvlees, biefstuk, kipfilet, varkensgebraad, haasjes…
- Bereide gerechten: stoofvlees, goulash, soepballetjes, gebakken haasjes…
- Charcuterie en salades: gekookte hesp, kaas, gepluisde kip, vleessla, kip curry…
Alle producten worden naar wens versneden en verpakt.
Ruim assortiment kwaliteitsvlees
Gevogelte | Rundsvlees | Verse bereide vleeswaren |
Kippen spitklaar | Stoofvlees (nek) | Américain natuur |
Kipfilet | Stoofvlees (Américain) | Américain préparé |
Kipfilet per stuk (vacuüm) | Biefstuk | Gemengd gehakt |
Kippenbillen | Rumsteak | Worsten (dik) |
Billenvlees | Filet pur | Worsten (dun) |
Drumstick | Entrecôte | Vinken |
Kippenvleugels 3-ledig | Zesrib | Hamburger |
Kippenvleugels 2-ledig | Côte à l'os | Speciale burger |
Apero gestroopt | Rosbief | Schnitzel |
Borsten zonder rug | Rundstong | Cordon bleu |
Moederdier | Soepvlees met been | Gyros |
Kippensaté vlees | Soepvlees zonder been | Pittavlees |
Kippenschnitzel | Mergpijp | Pitabroodjes |
Kippengehakt | Platte beenderen | Orloffgebraad |
Kippenworsten dik | Saté gestoken (20-25cm) | |
Kippenworsten dun | Bereide gerechten | Satévlees gemarineerd |
Kippenburger | (vacuüm verpakt en eigen maak) | Beuling (bloedworst) |
Kippengyros | Stoofvlees | Witte beuling |
Gekookt kippenvlees | Goulash | |
Gepluisd kippenvlees | Vidévulling | Lamsvlees |
Kalkoenfilet | Spaghettisaus | Lamsbout met been |
Kalkoen dijvlees | Lasagne Bolognaise | Lamsbout zonder been |
Kalkoen vleugelvlees | Lasagne gerookte zalm | Lamszadel |
Kalkoensaté gestoken | Vogelnesten | Lamskroontje |
Jonge duiven | Gekookte bollen | Lamsfilet pur |
Konijn vers | Soepballetjes | Lamskoteletje gezaagd |
Konijnenrug | Lamsragout | |
Konijnenbout | Varkensvlees | |
Parelhoen | Varkenshaasje | Charcuterie |
Parelhoenbout | Ruggebraad | Ontvette achterham (blok) |
Parelhoenfilet | Gebraad mignonetten | Ontvette achterham (gesneden) |
Eend | Hespengebraad | Gekookte achterham (blok) |
Eendenfilet | Vers spek | Gekookte achterham (gesneden) |
Kwartels | Spare rib (vers) | Jonge kaas (blok) |
Spare rib (gegaard) | Jonge kaas (gesneden) | |
Kalfsvlees | Vleesribben | Hotelkaas (gesneden) |
Kalfslapjes | Varkenskotelet | Gerookt spek (gesneden) |
Kalfsgebraad | Spieringgebraad | Gerookt spek (blokjes) |
Kalfskotelet | Spieringkotelet | Gerookte hesp |
Kalfsfricassee | Varkensstoofvlees | |
Kalfsgehakt | Saté vlees | |
Kalfszwezerik | ||
Kalfsfilet pur |